torsdag 20 juni 2024

inloggad som

Øresundsregionens første advokatkontor

Det internationale advokatfirma Qvist – Stanbrook i København fusionerer nu med Brorström & Partners i Malmø for at styrke positionen i Øresundsregionen. Det ny advokatfirma får navnet Qvist – Stanbrook.

Advokatfusionen skal sikre virksomheder i Øresundsregionen – samt de mange tusinde pendlere – juridisk bistand til de problemer, der opstår, når regionen med forskellige love og regler nærmest smelter sammen.

— Virksomheder og pendlere i Øresundsregionen står overfor en vifte af udfordringer, men også praktiske og juridiske problemer. Qvist – Stanbrook kan med danske advokater i Malmø og svenske advokater i København tilbyde bistand til løsninger, siger advokat og partner Bjarne Rasmussen.

Det internationale advokatfirma Qvist – Stanbrook i København fusionerer nu med Brorström & Partners i Malmø for at styrke positionen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]