måndag 2 oktober 2023

inloggad som

ProViva fra Lund slår salgsrekord

Helsedrikken ProViva sælger bedre end nogensinde, og det skæpper godt i kassen hos Probi i Lund. Salget i Sverige steg sidste år med 16 procent til 6.700 tons, og stigningen er fortsat i år. De seneste uger har salget ligget omkring 215.000 – 220.000 liter, hvilket er rekordhøjt.

Der er flere årsager til fremgangen. Videnskabsprogrammet Nova i svensk TV omtalte for nylig ProViva i et indslag om functional food. OL-medaljevinderen Ludmila Engquist har fortalt, at hun har anvendt bakteriekulturen i ProViva til at få styr på maven efter den cellegiftbehandling, hun gennemgik sidste år.

— Desuden er distributionen i Stockholm blevet forbedret, siger Lotta Törner, informationschef hos Skånemejerier, som producerer og sælger ProViva.

Helsedrikken ProViva sælger bedre end nogensinde, og det skæpper godt i kassen hos Probi i Lund. Salget i Sverige steg […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad