fredag 12 april 2024

inloggad som

PR-konsulent åbner i Øresundsregionen

PR-virksomheden Spider Relations åbner kontor i Øresundsregionen under ledelse af Carl-Johan Wachtmeister.

— Vi har valgt at orientere os mod virksomheder i den nye økonomi. Øresundsregionen er et interessant marked for os med mange højteknologiske virksomheder og med forbindelser mellem de højere læreanstalter og erhvervslivet, siger Carl-Johan Wachtmeister.

Kontoret kommer til at ligge i Malmø eller Lund. Samtidig undersøger Spider Relations mulighederne for også at åbne kontor i København. Der er drøftelser i gang med en dansk kollega i branchen.

Spider Relations blev grundlagt i november forrige år og har i dag 20 medarbejdere. Carl-Johan Wachtmeister har tidligere været informationsdirektør for blandt andet Atlas Copco. Han kommer fra jobbet som konstitueret adm. dir. for Rikta Kommunikation, hvor han sluttede i fredags.

PR-virksomheden Spider Relations åbner kontor i Øresundsregionen under ledelse af Carl-Johan Wachtmeister. — Vi har valgt at orientere os mod […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.