söndag 8 september 2024

inloggad som

Toalettpappersentreprenör lockar rekordpublik

|  
|  ,

Det ser ut att bli rekordpublik på Iværk&Vækst09, en stor företagsmässa i Köpenhamn för entreprenörer och personer på väg att starta eget. Dragplåster är talaren Mike Michalowicz, som skrivit boken The toilet paper entrepreneur”.

— Totalt hoppas vi på minst 5.000 besökare. Förra året var vi nästan 5.000, vilket var en ökning med 30 procent jämfört med året innan, säger projektledaren Eva Vedel.

Mässan arrangeras i slutet av veckan. Danfoss Innovation Lab är en av arrangemangets mest populära aktiviteter. I labbet ska besökarna drillas i hur man tjänar pengar genom innovation. Det kommer även finnas ett provkök där främst livsmedelsinriktade idéer och koncept presenteras, samt speeddejting där besökare kan träffa samarbetspartners och få tips på hur man minglar effektivast.

Anders Frick

Det ser ut att bli rekordpublik på Iværk&Vækst09, en stor företagsmässa i Köpenhamn för entreprenörer och personer på väg att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Bolaget som tar in 1,1 mdr på en dag

    För vissa går det lätt att få riskkapital. Här är bolaget som på onsdagen sonderade intresset för att pytsa in 1 miljard kronor. Samma kväll fanns löften om 1,1 miljarder.

  • Fåhraeus fyller på sin fond

    Serieentreprenören Christer Fåhraeus räknar med att ha 700 Mkr i torrt krut till årsskiftet i sin investeringsfond FSG 2. Det senaste förvärvet är en mindre andel i Göteborgsföretaget Promimic.

  • Mer EU-pengar till skånska aktörer

    Skåne har utnämnts till att vara en av EU:s 151 “Region Innovation Valleys”, innovationsregioner. Initiativet ska hantera EU:s samhällsutmaningar och stärka den gemensamma konkurrenskraften.