fredag 23 februari 2024

inloggad som

Toalettpappersentreprenör lockar rekordpublik

|  
|  ,

Det ser ut att bli rekordpublik på Iværk&Vækst09, en stor företagsmässa i Köpenhamn för entreprenörer och personer på väg att starta eget. Dragplåster är talaren Mike Michalowicz, som skrivit boken The toilet paper entrepreneur”.

— Totalt hoppas vi på minst 5.000 besökare. Förra året var vi nästan 5.000, vilket var en ökning med 30 procent jämfört med året innan, säger projektledaren Eva Vedel.

Mässan arrangeras i slutet av veckan. Danfoss Innovation Lab är en av arrangemangets mest populära aktiviteter. I labbet ska besökarna drillas i hur man tjänar pengar genom innovation. Det kommer även finnas ett provkök där främst livsmedelsinriktade idéer och koncept presenteras, samt speeddejting där besökare kan träffa samarbetspartners och få tips på hur man minglar effektivast.

Anders Frick

Det ser ut att bli rekordpublik på Iværk&Vækst09, en stor företagsmässa i Köpenhamn för entreprenörer och personer på väg att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.