lördag 2 december 2023

inloggad som

De bekämpar psykisk ohälsa på jobbet

|  
|  , ,

Ideonbaserade Recilio har utvecklat en digital plattform för arbetsplatser som vill förbättra den psykosociala arbetsmiljön.

Bolaget bildades i slutet av 2020 av Ida Wikholm (30), Eugen Groh och Lisa Granath, som alla har en bakgrund inom arbets- och organisationspsykologi.

– Just nu är vi ett team på tio personer och vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster. Sjukskrivningstalen på grund av psykisk ohälsa ökar, och företag i alla branscher behöver hjälp med att hantera arbetsmiljöutmaningar och ta hand om sin personal. Just nu arbetar vi aktivt med fem kunder och vi ser fram emot att välkomna fler, säger Ida Wikholm.

Bolaget öppnade nyligen en investeringsrunda där man planerar att ta in 4,5 miljoner kronor. Pengarna ska användas till att uppgradera plattformen.

– Under 2022 fokuserade vi främst på att bygga starka relationer med våra kunder. Nästa steg för oss är att fortsätta att utveckla och förbättra vår produkt. Vi kommer också att fokusera på att kommersialisera vår lösning och öka vår kundbas.

Årets 34:or presenteras och samlas vid Rapidus och PwC:s event den 14 november. Då utser vi de fem 34:or som vi anser bör uppmärksammas lite extra.

Ola Nilsson

Ideonbaserade Recilio har utvecklat en digital plattform för arbetsplatser som vill förbättra den psykosociala arbetsmiljön.


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad