tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

K2 Search växer i regionen

|  
|  

Efter ett par tuffa pandemiår har tillväxttakten hos chefrekryterarna K2 Search börjat hämta sig. En stor del av tillväxten kommer från företagets verksamhet i Öresundsregionen som nu ska växa ytterligare. 

– Vi satsar nationellt och det blir ett visst fokus på Sydsverige eftersom våra affärer flyger där just nu. Vi har anställt både executive search-specialister och rekryteringskonsulter, vilket vi fortsätter att titta på överlag, säger Pontus Karlsson, vd för K2 Search sedan årsskiftet. 

Företaget, som ingår i Wise Group, har utöver Malmö även kontor i Helsingfors, Köpenhamn och Göteborg, plus huvudkontoret i Stockholm. 

Pontus Karlsson utgår från Stockholm men spenderar allt mer tid i Öresundsregionen. Han understryker att alla deras konsulter i dag jobbar nationellt, även om det skapas ett naturligt regionalt fokus. Men arbetsgrupperna utgörs av affärsområden, snarare än regioner. 

– Det kvittar egentligen var man sitter, vi har alla uppgifter överallt. De flesta av våra kunder i Norge sköts till exempel från vårt Malmökontor. Vi tycker det är viktigt att ha starka kontor med många löpande projekt inom olika områden. Vi sitter ju även ihop med andra Wise-bolag, säger Pontus Karlsson. 

Emiliano Strauss

Efter ett par tuffa pandemiår har tillväxttakten hos chefrekryterarna K2 Search börjat hämta sig. En stor del av tillväxten kommer […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad