tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Ekonomihögskolan värvar chef från EY

|  
|  

Stefan Dahlin är ny chef för extern samverkan vid Ekonomihögskolan i Lund efter mer än tio år hos redovisningsjätten EY. 

– Jag ska egentligen göra samma sak på Ekonomihögskolan som jag gjorde för EY, bygga relationer och samverka med utomstående parter. Min styrka är relationerna jag har i skånska näringslivet och erfarenheterna jag har av att skapa relationer, säger han till Rapidus. 

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet har redan flera upparbetade kontakter och samarbeten med näringslivet. Men Stefan Dahlin, som är färgad av konsultbranschen, tror att Ekonomihögskolan kan spela en betydligt större roll i regionen. 

– Det finns mycket att vinna i en utökad samverkan, både för skolan och näringslivet. Företagen kan få kontakt med studenter, deras framtida arbetskraft. Men vi vill också att fler företag ska vända sig till oss när de står inför interna utvecklingsmässiga utmaningar. Ekonomihögskolans forskare ser stor vinning i att forska i aktuella områden och kan samtidigt erbjuda företagen mycket värdefull kunskap, säger Stefan Dahlin. 

Emiliano Strauss

Stefan Dahlin är ny chef för extern samverkan vid Ekonomihögskolan i Lund efter mer än tio år hos redovisningsjätten EY.  […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad