söndag 3 december 2023

inloggad som

Anna Nordström Carlsson värvas till byråetablering i Malmö

50-mannabyrån Ehrenstråhle DDB öppnar kontor i Malmö. Första personen på plats är skånska byråveteranen Anna Nordström Carlsson.

Ehrenstråhle DDB arbetar med allt från varumärkes- och kommunikationsstrategi till redaktionellt innehåll i sociala kanaler. Byrån finns i dag i Stockholm och Göteborg, men enligt vd Pelle Josephson har en etablering i Öresundsregionen funnits på agendan ett tag. Bland de skånska kunderna syns Zoegas, Pågen och Trelleborg.

– Vi tycker näringslivet i Öresundsregionen verkligen håller på att ta fart. Då vill vi vara med, säger han till Rapidus

Ehrenstråhle DDB är nu i full färd med att bemanna upp sitt nya kontor. Utöver Anna Nordström Carlsson är ytterligare en person värvad än så länge och fler är på väg, uppger Pelle Joshepson.

– I dag är vi 30 personer i Stockholm och 20 i Göteborg. På sikt tror jag inte vi kommer vara så många färre i Malmö, säger han.

Anna Nordström Carlsson har ett långt förflutet från Malmös kommunikationsbransh. Senast kommer hon från Few, där hon även var styrelseordförande. Hon sitter också i styrelsen för MFF, Film i Skåne och Media Evolution.

Erik Olausson

50-mannabyrån Ehrenstråhle DDB öppnar kontor i Malmö. Första personen på plats är skånska byråveteranen Anna Nordström Carlsson. Ehrenstråhle DDB arbetar […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad