måndag 4 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på ReadSoft, InUse och Join

Styrelsen för mjukvarubolaget ReadSoft i Helsingborg görs nu om efter att uppköpet från amerikanska Lexmark blev klart i september månad. Samtliga sex ledamöter lämnar styrelsen, och ny ordförande blir Lexmarks vice vd Scott Coons. Han får sällskap av Mike Ruschenbaum och ReadSofts vd Per Åkerberg.

IT-bolaget InUse, med huvudkontor i Malmö, har rekryterat Mats Balkö som ny strategichef för UX-området. Mats Balkö har tidigare arbetat på Vattenfall och senaste åren verkat som egenföretagare.

Konsultnätverket Join har knutit till sig Anders Holm och Lennart Olsson. Anders Holm kommer närmast från Ideonföretaget Lyyn som han varit med och grundat. Den mångårige entreprenören Lennart Olsson står bland annat bakom nanoteknikbolaget Obducat.

Rapidus

Styrelsen för mjukvarubolaget ReadSoft i Helsingborg görs nu om efter att uppköpet från amerikanska Lexmark blev klart i september månad. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad