fredag 10 maj 2024

inloggad som

… och kontorschefen i Malmö går till Ikea

Kontorschefen på Grayling i Malmö, Daniela Rogosic, lämnar byrån för att bli ny presschef på Ikea Sverige, med bas på Väla i Helsingborg. Grundaren av Graylings svenska verksamhet, Carl-Johan Wachtmeister, slutar också.

Daniela Rogosic arbetade tidigare tillsammans med Carl-Johan Wachtmeister på Sund Kommunikation som 2009 köptes upp och omvandlades till Grayling. Ifjol utsågs Rogosic till kontorschef i Malmö efter att tidigare ansvarige Stefan Olsson gått till Prime.

Det har dock varit en tuff resa.

Totalt sett minskade Graylings byråintäkt i Sverige under 2013, jämfört med 49 miljoner i intäkt under 2012. Efter avhoppen i Malmö har bolaget åtta anställda på plats.

— Malmökontoret är jätteviktigt för hela vårt företag. Det finns en stabilitet, men nu behöver vi bli några fler, säger vd Carina Lindberg Glavå till Rapidus.

Kontorssamordnare i Malmö blir Sven Wennerström och Petter Claesson. Planen är att rekrytera ett par nya seniorkonsulter under året.

Kristian Svensson

Kontorschefen på Grayling i Malmö, Daniela Rogosic, lämnar byrån för att bli ny presschef på Ikea Sverige, med bas på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Explosiv marknad i Lejonkulan

    Cirka 30 procent av Ukrainas yta sägs vara kontaminerad med landminor och odetonerad ammunition, som i dagens takt skulle ta hundratals år att röja. Malmöbolaget EO Dynamics utvecklar AR-teknik för att öka tempot på den internationella minröjningen