torsdag 28 mars 2024

inloggad som

Uppstickarbyrå handplockar VD:n på EFL

Anna Nordström Carlsson rekryterar Pia Sander, VD på Executive Foundation Lund, till sitt byråbygge Wonderleap. Pia Sander går in som ny partner.

Hon slutar på utbildningsstiftelsen EFL efter tre år. Innan dess jobbade hon inom AcadeMedia-koncernen, på Scancoin, InterPares Management Consultants och Celemi.

Kommunikationsbyrån Wonderleap startades formellt den 1 september. Medan andra byråer i Malmö tvingats till nedskärningar har Wonderleap växt till sju medarbetare. Ett antal av dem kommer från Scandvision där Anna Nordström Carlsson själv arbetade som VD tills i våras.

Målet är att expandera till mer än dubbel storlek på ett års sikt. Bland de nytillkomna kunderna finns Elitfönster och Pelé Sports.

— Det finns en viss avvaktan på marknaden, men det går inte att jämföra med hösten 2008. Då var det tvärnit och jag kan inte tänka mig att det blir så igen. Vi verkar i en expansiv region och många företag går bra, säger Anna Nordström Carlsson.

När Pia Sander ansluter efter nyår går hon in som delägare tillsammans med Anna Nordström Carlsson och Christian Godden, tidigare vice VD på Scandvision.

Kristian Svensson

Anna Nordström Carlsson rekryterar Pia Sander, VD på Executive Foundation Lund, till sitt byråbygge Wonderleap. Pia Sander går in som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Damfotboll en svår affär

    Att damfotbollen har det tuffare ekonomiskt än herrarna är ingen hemlighet. Spelarförsäljningar och Europaspel ger inte i närheten av samma genomslag som på herrsidan.

  • Sportscom avbryter satsningen

    Helsingborgsbolaget Sportscom skulle utmana Radiosporten med livesända radioreferat från stora ligor. Men precis före fotbollspremiären drar man ur sladden.

  • Mer kapital till skånska bolag

    De börsnoterade Lundaföretagen Synact Pharma och Enersize aviserar nyemissioner. Den ena aktien steg på beskedet, den andra föll.