fredag 23 februari 2024

inloggad som

Avhoppade Scandvisionchefer startar nytt

Anna Nordström Carlsson och Christian Godden, tidigare VD och vice VD på produktionsbolaget Scandvision i Malmö, startar en ny reklambyrå ihop.

Byrån kommer att vara baserad i Good Olds lokaler på Beijerskajen i Malmö, enligt vad Rapidus erfar. Varken Anna Nordström Carlsson eller Christian Godden vill i dag kommentera uppgifterna, men förra veckan registrerades ett nytt aktiebolag, Wonderleap, där de båda är VD respektive styrelseordförande.

Det var i början av sommaren som beskedet kom att Anna Nordström Carlsson lämnar Scandvision efter nio år varav två år som VD. Hon tar med sig Christian Godden som började på Scandvision 2009 efter att tidigare varit på Grey, First Flight, Framfab och Jarowskij. Han har en bakgrund som general för Lundakarnevalen.

Anna Nordström Carlsson driver även en gård på Bjärehalvön tillsammans med sin man och sitter i styrelserna för bland annat LdB FC och Skånemejerier.

Kristian Svensson

Anna Nordström Carlsson och Christian Godden, tidigare VD och vice VD på produktionsbolaget Scandvision i Malmö, startar en ny reklambyrå […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • “Odlat kött blir billigare än ko”

  ,
  Re:meat är först i Sverige med att utveckla odlat kött. Nu söker Malmöbolaget långsiktiga investerare som vet hur man bygger upp industrier från grunden.

 • Blåste Akelius liv i skoldebatten?

  Den avblåsta affären där Roger Akelius skulle köpa 25 procent av Academedia är en av de mest bisarra händelser som blivit mediastoff i svenskt näringsliv sedan millennieskiftet. Men det finns en enkel förklaring till att det blev så galet.

 • Rollatorbroms körde i diket

  Medeonbolaget Brillanze pausar försöken att få ut sina rollatorbromsar på marknaden och satsar istället på sina trasselfria fiskerullar. Bolaget håller nu på att resa 6 miljoner kronor för att snabba på utrullningen.

 • Tufft år för poolförsäljaren

  Konjunkturen och räntan var inte nådig mot poolföretaget Gullberg & Jansson i Helsingborg under 2023. Försäljningen dök och vinst vändes till förlust.