fredag 26 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på ProstaLund och Euroflorist

Ny ordförande i medicinteknikbolaget ProstaLund är Conny Karlsson. Han har en bakgrund som VD för Duni och sitter i styrelserna för bland annat Swedish Match och TeliaSonera. Näst största ägare i ProstaLund är affärsmannen Bo Håkansson.

Ny huvudägare i ProstaLund är Frankrikebaserade BWG Holding, som kontrolleras av William Gunnarsson. Gunnarsson tar nu också en plats i styrelsen. Han har bland annat varit VD för Bristol Myers och för Nobel Pharma i Japan. ProstaLund har utvecklat en metod för mikrovågsbehandling av godartad prostataförstoring.

Malmöbaserade Euroflorist har rekryterat Marie Eckerwall från Google Ireland till marknadsavdelningen. Hon ska bli ansvarig för Euroflorists optimering för och marknadsföring via sökmotorer. Förra veckan förvärvade Euroflorist det brittiska bolaget eFlorist med 55 anställda, vilket gör att Euroflorist numera har totalt 140 medarbetare.

Rapidus

Ny ordförande i medicinteknikbolaget ProstaLund är Conny Karlsson. Han har en bakgrund som VD för Duni och sitter i styrelserna […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.