onsdag 6 december 2023

inloggad som

Hur behåller man ledningen i spelbranschen, Ebba Ljungerud?

Välkommen på frukostmöte – digitalt och live – med Paradox Interactives vd Ebba Ljungerud och Hypergene som värd! 

Vad krävs för att behålla ledartröjan i spelbranschen? Hur hård är pressen på att varje nytt spel ska bli en succé? Och vad har pandemin inneburit för er affär?

Anmäl Dig snarast via denna länk!

Hon är en av få kvinnor i toppen av den grabbdominerade dataspelsbranschen. Hon har drygt sju års erfarenhet i den och innan dess tunga meriter från jättarna inom online gambling. Hon vet alltså vad som krävs för att vara en drivande ledare i knallhård konkurrens. 

Ebba Ljungerud har lett en av de dominerande aktörerna, Paradox Interactive, i snart tre år och satt ett starkt tempo med höga tillväxtmål. Under hennes tid som vd har företaget dubblat personalstyrkan och har nu över 500 anställda. Paradox satsar globalt och har, förutom de svenska kontoren, fysisk representation i Finland, Holland, Frankrike och USA, både i Seattle och Berkeley.

Häng med när Ebba Ljungerud möter Rapidus grundare Jan Wifstrand live och berättar hur man identifierar ett framgångsrikt spel, hur man rekryterar de bästa hjärnorna i knivskarp konkurrens och hur man ska leva upp till börsens hårda krav på framgång efter framgång efter framgång. Och kanske något om vad hon lärde sig i Lund…

Vi sänder intervjun digitalt, i samarbete med Hypergene:

Tisdagen den 27 april kl 09-09:30. 

Sändningen är bara för Rapidus medlemmar och för Hypergenes och våra övriga partners vänner och kontakter, så förhandsanmälan krävs.

Sen eftermiddag måndagen den 26 april skickar vi sedan ett mail med länken till sändningen. Sedan är det bara att klicka igång tisdag 27e klockan 9!

Välkommen att anmäla Dig!

Rapidus samarbetar med fyra olika värdar för frukostmötena: 

Hypergene, Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl och PwC.

Välkommen på frukostmöte – digitalt och live – med Paradox Interactives vd Ebba Ljungerud och Hypergene som värd!  Vad krävs […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad