söndag 3 december 2023

inloggad som

Här är Navets nya styrelse

Affärskonsultföretaget Navet, med säte i Helsingborg, har tagit in nya välmeriterade styrelsemedlemmar.

Ny ordförande är Anna Nordström Carlsson, MFF:s marknads- och kommunikationschef som har bakgrund på kommunikationsbyråerna FEW och Ehrenstråhle DDB. Hon har redan suttit i Navets styrelse som ledamot i fyra år och är även ordförande i Media Evolution och Film i Skåne.

Malmö stads förre näringslivsdirektör Pehr Andersson är ny i Navets styrelse. Han är även ordförande i Malmö Börssällskap och sitter i flera styrelser som Dendera Holding och Minc. Navets övriga styrelsemedlemmar är vd Göran Hellström samt ägarrepresentanterna Martin Larsson och Anders Claesson.

Niclas Lindstrand

Affärskonsultföretaget Navet, med säte i Helsingborg, har tagit in nya välmeriterade styrelsemedlemmar. Ny ordförande är Anna Nordström Carlsson, MFF:s marknads- […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad