fredag 9 juni 2023

inloggad som

Het trio intar Rapidusbaren

Torsdag 19 oktober kl 16.30

När tänker Petter Stordalen inta Lund, Katalin Paldeak?
Blir det världsherravälde för NanoLund, Lars Samuelson?
Behöver Lund Lugi, Tomas Axnér?
Hon är något av Sveriges okrönta hotelldrottning, Katalin Paldeak, som är en av superentreprenören Petter Stordalens allra närmsta medarbetare. Hon flyger och far mellan hemmet i Lund och olika delar av hotellimperiet Nordic Choice, som högsta chef för den operativa verksamheten. Möt en stark profil i en skållhet bransch.

Lars Samuelson är möjligen anonym för den breda allmänheten, men vi tar inte i om vi kallar honom ett av Lunds ledande innovationsgenier. Forskaren bakom tekniken hos företag som Glo och Sol Voltaics är professorn som tar avancerad nanoteknik till helt nya dimensioner.

För Lund är Tomas Axnér den före detta spelaren som blev en av landets bästa handbollscoacher. För den bredare publiken är han kanske vår vassaste expertkommentator inom TV-sänd sport…men han har tankar och idéer om det mesta. Tomas kommer till oss för att tala om Lund, idrottens band till näringslivet och vad klubben Lugi betyder för stan.

Möt dem alla tre i Rapidusbaren!

Och så Rapidus Random kanske, man vet aldrig vem som släpas upp på scenen, helt oförberedd… Våra spontanintervjuer har gett eko. Vem som helst i vår VIP-täta publik står plötsligt framför en mikrofon.

Torsdagen den 19 oktober kl 16.30 möts vi igen på Edison Park, Emdalavägen 10 i Lund. Celebra gäster, läcker buffé och ingen avgift för dig som får denna inbjudan! Precis som vanligt.

Castellum bjuder på fri parkering efter 16, utanför Edison Park.

Jan Wifstrand och Magnus Erlandsson från Rapidus ställer frågorna.

Klicka här för att anmäla dig!

Rapidusbaren är stället för dig som gillar att hänga med i näringslivet. Här träffar du riskkapitalister och politiker, studenter och innovatörer, entreprenörer och industrialister, finansfolk och kommunikatörer. Stjärnkocken Peter Skogströms krog Edison står för barmat i toppklass.

Rapidusbaren arrangeras tillsammans med Castellum, som fixar lokal, mat o dryck samt våra två partners Awapatent och EY.

Välkommen!

Om du anmält dig och skulle få förhinder, meddela detta snarast till jacqueline@rapidus.se så att någon annan kan få din plats. Vi tar avgift av dem som bara struntar i att komma, utan återbud.

Torsdag 19 oktober kl 16.30 När tänker Petter Stordalen inta Lund, Katalin Paldeak? Blir det världsherravälde för NanoLund, Lars Samuelson? […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl