fredag 3 maj 2024

inloggad som

Efter jobbet-referat: Ännu liv i life science-industrin

Ryktet om life science-industrins död är betydligt överdrivet. Det var panelen överrens om när Rapidus i går samlade fyra av de hetaste representanterna för Öresundsregionens läkemedels- och bioteknikkluster.

Publiken på ”Efter jobbet”-mötet fick höra om framtiden för Alligator Bioscience, varför danska Symphogen inte nöjer sig med licensaffärer i miljardklassen och vad branschens forskningsbolag egentligen betyder för regionens arbetsmarknad.

Klicka här för att komma till ett snabbt referat med bilder från mötet, där bland andra Tigran Technologies finanschef Anette Borgström, Max IV:s administrativa direktör Peter Andersson och Lars Persson från Sydsvensk Entreprenörfond syntes i minglet.

 

Ryktet om life science-industrins död är betydligt överdrivet. Det var panelen överrens om när Rapidus i går samlade fyra av […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.