måndag 29 april 2024

inloggad som

OBS! Frukostmötet med Harald Mix fullbokat

Frukostmötet med Altors grundare Harald Mix fullbokades direkt på torsdagen. Vi räknar emellertid med att kunna erbjuda alla som anmält sig fram tills idag en plats.

Men från och med idag, måndag, tar vi bara emot anmälningar till en väntelista.

Vi vill också påminna alla som anmält sig att om förhinder skulle uppstå, meddela detta så snart som möjligt till Thereze@rapidus.se så att någon annan kan få din plats.

Harald Mix gör alltså en sällsynt scenintervju inför Rapidus abonnenter den 18 mars hos Moll Wendén i Malmö. Jan Wifstrand ställer frågorna.

Vad är Altors unika idé?
Gör private equity-jättarna egentligen någon nytta?
Och varför får en hel hoper politiker tokspel bara de hör ordet riskkapitalist?

Här kan du anmäla dig till en plats på väntelistan.

Frukostmötet med Altors grundare Harald Mix fullbokades direkt på torsdagen. Vi räknar emellertid med att kunna erbjuda alla som anmält […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • ”Vi behöver gasa och bromsa samtidigt”

    Emballageföretaget Boxon i Helsingborg räknar med ett tufft 2024.
    – Vi märker tydligt av lågkonjunkturen, säger vd Fredrik Ståhl som trots det siktar på att dubbla omsättningen på längre sikt.

  • ”Det får vara nog med dödsspiralfinansieringar”

    Nyemissionerna bland små börsbolag står som spön i backen. I många fall handlar det om rena räddningsaktioner. Det vore bättre att avnotera eller likvidera många av dessa bolag. Det säger Oscar Ahlgren, vd för Västra Hamnen Corporate Finance.

  • USA-flytt lyfter Immunovia

    Lundabolaget Immunovia redovisar en kraftigt minskad förlust för årets första kvartal. Flytten över Atlanten och minskad personalstyrka ligger bakom resultatet.

  • Starkt från Alfa Laval

    Alfa Lavals aktie tog ett skutt uppåt när kvartalsrapporten presenterades i förra veckan. Rapidus samlar upp de skånska storbolagsrapporterna.