fredag 19 april 2024

inloggad som

Storemission nu endnu større for Alligator

Biotekfirmaet Alligator Bioscience i Lund har fået yderligere et tilskud til den storfinansiering, som egentlig blev afsluttet i maj. Dengang fik selskabet tilført 50 millioner SEK. Nu har en række privatpersoner indskudt næsten 11 millioner til, hvor det største enkeltbidrag var på omkring 5 millioner. Investeringen blev resultatet af en virksomhedspræsentation fremført af adm. dir. Gun-Britt Fransson og arrangeret af analysefirmaet Redeye.

— Vi havde egentlig ikke tænkt os at gøre det her, men interessen var der. Nu planlægger vi i hvert fald ikke at få tilført flere penge, siger Gun-Britt Fransson.

Alligator Bioscience har deres egen teknologi kaldet FIND, som øger effektiviteten hos proteiner. Den anvendes i egne lægemiddelprojekter og i forbindelse med opgaver for kunder. 22 personer arbejder hos Alligator Bioscience, der planlægger en børsnotering om cirka to år.

Af Lisa Kirsebom

Biotekfirmaet Alligator Bioscience i Lund har fået yderligere et tilskud til den storfinansiering, som egentlig blev afsluttet i maj. Dengang […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.