lördag 27 april 2024

inloggad som

…och öppnar kontor i Brasilien

|  
|  

Katam har för närvarande ett tiotal pågående pilottester med kunder. Malmöbolaget går nu in i kommersiell fas i hopp om att konvertera dessa och etablera sig på flera marknader i världen.

– Nu går vi in i en ny fas och planerar att ta nya marknader. Vi har bäst momentum i plantageskog, men ser även en stor potential i nordisk långsamtväxande skog. Vi har anställt personal på säljsidan och även öppnat säljkontor i Brasilien via en partner. Tanken är att snart öppna ett eget dotterbolagskontor där, säger Katams grundare Krister Tham.

Katam Technologies tog in tio miljoner kronor i våras, där hälften kom från Almi Invest Greentech. Bland övriga ägare finns I Love Lund, SLU Holding och Fast Track Capital II.

Elisabet Ottosson

Katam har för närvarande ett tiotal pågående pilottester med kunder. Malmöbolaget går nu in i kommersiell fas i hopp om att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.