lördag 7 september 2024

inloggad som

Carl Bildt indvier Kreabs Øresundskontor i dag

Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt indvier i eftermiddag kommunikationsbureauet Kreabs nye Øresundskontor på Vester Søgade i København. Det gør han sammen med departementchef i erhvervsministeriet Jørgen Rosted.

I april flyttede Kreabs personale i Malmø over til det fælles kontor i København, hvor der i dag er 22 medarbejdere. En filial er stadig tilbage i Malmø.

— Det er først nu vi har fået en fælles organisation på plads. Vi er gået hele vejen og har integreret både os selv og det vi gør. Vi fokuserer meget på den kulturelle brobygning, siger Katrine Steen, adm. dir. for Kreab Øresund.

I bestyrelsen for Kreab Øresund sidder blandt andet den forhenværende EU-kommissær Henning Christophersen og Cardos tidligere koncernchef Lennart Nilsson.

Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt indvier i eftermiddag kommunikationsbureauet Kreabs nye Øresundskontor på Vester Søgade i København. Det gør han […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Bolaget som tar in 1,1 mdr på en dag

    För vissa går det lätt att få riskkapital. Här är bolaget som på onsdagen sonderade intresset för att pytsa in 1 miljard kronor. Samma kväll fanns löften om 1,1 miljarder.

  • Fåhraeus fyller på sin fond

    Serieentreprenören Christer Fåhraeus räknar med att ha 700 Mkr i torrt krut till årsskiftet i sin investeringsfond FSG 2. Det senaste förvärvet är en mindre andel i Göteborgsföretaget Promimic.

  • Mer EU-pengar till skånska aktörer

    Skåne har utnämnts till att vara en av EU:s 151 “Region Innovation Valleys”, innovationsregioner. Initiativet ska hantera EU:s samhällsutmaningar och stärka den gemensamma konkurrenskraften.