lördag 27 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på Sparbanken Syd och Auranest

Jenny Reiman Ehle går efter ett år på IT-konsulten Affecto tillbaka till Sparbanken Syd och ett jobb som affärsutvecklare. Hon kommer rapportera direkt till vd Susanne Kallur och ha speciellt fokus på affärsmöjligheter i Skånes nya banklandskap. Längre tillbaka har Jenny Reiman Ehle jobbat med kommunikation på Qliktech och Oriflame.

Bonnier-tidningen Dagens Industris annonsdirektör Andreas Sandin går in i styrelsen för Lundabolaget Auranest. Som Rapidus avslöjade i mitten av januari har Bonnier gått in som mindre delägare i elvamannabolaget Auranest, som utvecklar en webbtjänst som skapar och upprätthåller användarkonton på rekryteringssajter och i jobbdatabaser. Bland grundarna finns Philip Stankovski, med en bakgrund på Cluster55 och Frode Thorsén, med ett förflutet från Mobile Heights.

Rapidus

Jenny Reiman Ehle går efter ett år på IT-konsulten Affecto tillbaka till Sparbanken Syd och ett jobb som affärsutvecklare. Hon […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.