Yvonne Mårtensson årets BiotechBuilder

Det var skotsk kilt som gällde när Sveriges och Danmarks bioteknikfolk för sjunde gången samlades på BiotechBuilders, Öresundsregionens mest okonventionella mingeltillfälle. 2009 är temat ”How to Dress the Bride”.

Efter föredrag, rollspel, säckpipeblåsande och tävlingar i allt från rugby till gummistövelkastning, var det dags för prisutdelning till årets BiotechBuilder. Priset gick till Yvonne Mårtensson, VD för Ideonföretaget CellaVision. I motiveringen betonades att hon under sina elva år som VD har tagit bolaget från skakig uppstartsfas till en omsättning på 100 miljoner kronor 2008, med en nettovinst på 14 miljoner kronor.

Bland tidigare pristagare finns Symphogens VD Kirsten Drejer, 7TM Pharmas VD Mette Kirstine Agger och Malmöprofilen Nils Stormby.

För den som har vägarna förbi Ledreborg Slot lär festen pågå i flera timmar till. /LK

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: