Wolf vill bygga samhället med pensionspengar

KL2015_0528-085610__MG_0107Han är invandrarbarnet som klättrat till den absoluta toppen av bankvärlden och blivit en av få svenska företagsledare med stjärnstatus även hos folket på gatan. Och det utan superbetyg i skolan eller svenskt medborgarskap.

På Rapidus frukostmöte på torsdagen berättade Swebanks vd Michael Wolf om minusräntan, storbankernas dåliga rykte och varför han tycker civilsamhället borde göra mer åt arbetslösheten och integrationen. Men också om sin brokiga bakgrund och kändisskapets baksidor, med paparazzi i släptåg på solsemestern.

I minglet syntes bland andra Sparbanken Skånes ordförande Bertil Engström, kommunikationsbyrån W:s vd Lisa Henningsson Önnerlid och Jenny Reiman Ehle, affärsutvecklare på Sparbanken Syd. Klicka här för ett snabbt referat med bilder från det knökfulla mötet hos EY.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: