Välkommen till nya Rapidus!

Kristian redaktorFramför dig har du nya Rapidus. Steg för steg har vi senaste åren vässat innehållet och nu fixar vi också till utseende och system till ett mer modernt och funktionellt snitt.

Det blir enklare för dig som abonnent att inte bara följa vårt nyhetsflöde, utan hålla dig uppdaterad med vad som är på gång hos Rapidus. Från menylisten ovan hittar du kontaktuppgifter till var och en av oss som jobbar med nyhetstjänsten.

Du når också snabbt vår Arrangemangssida där vi ger direkt information om nästa inplanerade nätverksträff, som just nu är vår årliga födelsedagsfest, med Årets Rapidusföretag, den 22 januari. Inbjudan kommer inom kort, men boka in datumet redan idag!

Via menyn hittar du även vårt arkiv med tusentals artiklar om folk, företag och finanser i Öresundsregionen. Fortfarande måste du vara abonnent för att ta del av materialet och inloggning krävs. Ifall du skulle ha glömt lösenordet kan du återskapa ett här.

Från vår nya hemsida rapidus.se får du omedelbar åtkomst till populära RapidusTV, där du i efterhand kan ta del av höjdpunkterna från frukost- och Efter jobbet-intervjuerna.

Men – en sak har inte ändrats.

Och kommer heller aldrig att göra det. Vår ambition att tillföra något nytt i det samtida medielandskapet. Den idén ligger helt fast. Kvalitetskontrollen av nyheterna och signumet ”Först med nyheten” likaså. Vi skriver inte av andra. Vi skriver nytt.

Det är tuffa tider i mediebranschen och de traditionella mediehusen drar ner. Det börjar nu märkas på nyhetsförmedlingen. Genvägarna blir allt vanligare och det egna materialet tunnas ut. Värderingen av nyheterna får stryka på foten, till förmån för en aldrig sinande ström av pressmeddelanden.

Vi på Rapidus utmanar konsekvent denna trend. Vi tror på en nyhetstjänst med unikt material, som går emot den alltmer likriktade medievärlden.

Våra nätverksträffar är en annan sak som fortsätter som tidigare. Nu tar vi snart ett par veckors julledigt, men lovar att 2015 blir ett mycket spännande år.

Men innan vi hugger in på julegröten kör vi full gas en vecka till. Måndag, tisdag och onsdag blir det nyheter som vanligt.

Välkommen att läsa dem i nya Rapidus!

/Kristian Svensson
Chefredaktör/Utgivare

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: