Samtidigt i Stockholm…

… håller nätverksorganisationen SwedenBio på måndagen ett möte om investeringar i Life Science i Skandinavien. Över 250 deltagare har samlats för att minga, pitcha, ställa ut – och hålla hemlighetsfulla, förbokade ”one-on-one”-möten bakom vita draperier.

”Det här är det viktigaste nätverksmötet i Sverige, så det är klart att vi ska vara här,” säger Christian Fekete från norska Photocure.

Dagen inleddes med en kompakt timme där tolv internationella investerare presenterade sig, på fem minuter var. Några av dem har aldrig investerat i Sverige. Kanske blir dagens möten ett första steg?

På plats från Öresundsregionen är, förutom Rapidus, bland andra Novo Seeds, Lundbeckfond Ventures, Thrombologic, Bone Support och QuickCool. /Lisa Kirsebom

Från minglet på Life Science Investment Day. Foto: Lisa Kirsebom
Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: