Referat: Näringslivets svettiga miljardrullning synas i sömmarna

När både traditionell reklam och digitaliserad annonsering i allt högre grad karaktäriseras av brus seglar sponsringen upp som ett säkrare sätt att sticka ut. Men trots att sponsormarknaden växt är exemplen på sofistikerade och innovativa satsningar få.

Morgonens Rapidusfrukost gästades av Cecilia Perlind, kommunikationschef på Kantar Sifo och en av Sveriges främsta experter på sponsring, handbollsherrarnas förbundskapten Kristján Andrésson och Stefan Lövgren, tidigare en av världens bästa vänsternior och numera vd för svenska handbollslandslagets marknadsföringsbolag. Det blev tvära kast mellan ämnen som investeringssyften och gurkburkar, emotionella värden och "Bengan Boys".

Klicka här för att komma till ett snabbt referat med bilder från mötet. I minglet syntes bland andra Henrik Önnerheim, HiQ:s vice vd i region syd, Cecila Arkestad som är nybliven chef för Stiftelsen Partnerskap vid Ekonomihögskolan i Lund samt Lotta Axelsson, seniorrådgivare på Kairos Future.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: