RapidusTV: Magdalena Ribbing om hyfs och stil i näringslivet

Författaren och journalisten Magdalena Ribbing gick bort nyligen men hennes råd om hyfs och stil, inte minst inom näringslivet, räknas som tidlösa. Klicka dig in till RapidusTV för att se intervjun från frukostmötet hösten 2016 där Magdalena Ribbing bland annat ger de bästa tipsen för proffsminglaren och berättar om sina egna erfarenheter av mobbing på arbetsplatsen.

För dig som blir sugen på mer Rapidusmingel har vi två möten på gång: ”Efter jobbet” i Malmö den 21 november med tre unga Malmöprofiler vars företag och organisationer växer så det knakar – klicka här för att komma till anmälan. 1 december anordnar vi ett frukostmöte i Lund om idrotten och sponsormiljonerna med bland andra förbundskaptenen för svenska herrlandslaget i handboll på scen. Den anmälan hittar du här.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: