Rapidus önskar glad påsk!

Halvvägs till sommaren går Rapidus på halvtidsvila och gör ett kortare utgivningsuppehåll.

Den glödheta högkonjunkturen har satt tydligt avtryck i vår rapportering under vintern, då vi bland annat skrivit om Volvos planer på att anställa 100 nya utvecklare i Lund, Ikeas glupande aptit på skånska IT-konsulter och att Oatly ser ut att omsätta en miljard i år på sina havredrycker.

Men vi har också rapporterat om Fingerprint Cards, som kapar 50 tjänster i Malmö och Köpenhamn, om konkursen för Almi Invests och Spintop Ventures portföljbolag Dark Matter och om börs-vd:n Dario Kriz, som fått hård kritik för sitt sätt att systematiskt använda nyemissioner för att finansiera sin företagsgrupp.

Våra analyser har bland annat handlat om svårigheten att bygga ett nytt Medicon Village i Bjuv, satsningarna på havreforskning i Lund och om de unga skånska talangerna som Stockholmsmedierna missat.

Den uppmärksamma läsaren har sett att vi den senaste veckan brottats med teknikproblem som gett några märkliga, men ofarliga, utskick. I måndags trodde vi att vi löst allt, och skrev därför det i nyhetsbrevet – som skickades ut sju gånger på raken…

Vi beklagar så klart detta och har inlett en mer djupgående översyn av vårt publiceringssystem så att detta inte ska kunna hända framöver.

Men först påsk, som sagt. På tisdag går signalen för andra halvlek och vi är tillbaka igen med fler exklusiva nyheter, snabbanalyser och möten. Till dess önskar vi alla läsare en riktigt skön långhelg!

/Erik Olausson, chefredaktör

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: