Rapidus i händelsernas centrum

På Stora Nygatan i Malmö ligger Rapidus redaktion. Det är troligtvis stadens mest ombyggda gata. Är det inte parkeringsautomaterna som ska bytas ut mot nyare varianter som kopplas in på samma elnät som gatlyktorna, så ska huset tvärs över gatan byta fasad.

Nästan varje dag bjuder på nya överraskningar. Det är inte annat än att vi på redaktionen, tillsammans med de som sitter på kontoren här omkring börjar undra om det verkligen behövs så mycket ansiktslyft på en och samma gata.

Den senaste veckan pågår asfalteringsarbeten på den här ständigt omgjorda gatan. Samtidigt som det är spännande att kika ut från andra våningen för att se ett vägarbete ur fågelperspektiv är det också tröttande med allt buller och skakningar från maskinerna.

Som så många gånger tidigare kan vi nu säga – tänk så fint och tyst det kommer att bli här när de är klara! Tills nästa omarbetning… /W-K.S

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: