Redaktionen

Rapidus förstärker redaktionen!

Rapidus behöver förstärka redaktionen och söker därför kontakt med duktiga frilansjournalister i Skåne – primärt med inriktning mot life science, naturvetenskap, teknik eller ekonomi.

Sedan starten år 2000 har Rapidus kontinuerligt utmanat de etablerade medierna med den skarpaste bevakningen av Öresundsregionens näringsliv, med fokus på teknik- och innovationsbolag. Vi är en helt oberoende, digital nyhetsbyrå som enbart arbetar med exklusiva nyheter som inte publicerats någon annanstans. Vi väntar inte passivt på pressreleaserna utan söker själv upp informationen om jättarna och uppstickarna bland regionens heta tillväxtföretag.

Bland de mer spektakulära avslöjanden vi gjort de senaste åren finns nyheten att kanadensiska Blackberry lägger ner hela sin svenska verksamhet, att Helsingborgs Dagblads tidigare ägare plockade ut 260 miljoner kronor ur tidningsbolaget innan det gavs bort gratis till Sydsvenskan och att Apple etablerat en hemlig utvecklingsavdelning i Lund.

Nu behöver vi förstärka redaktionen. Vi är en liten, pigg redaktion av frilansjournalister som alla arbetar med Rapidus vid sidan av andra uppdrag.

Är du rätt person för oss, eller känner någon som är det? Mejla till chefredaktör Erik Olausson på erik.olausson@rapidus.se