Rapidus första event i Helsingborg

Rapidus första event i Helsingborg går av stapeln den 21 november. Då bjuder Rapidus och Helsingborgs Handelsförening in till afterwork på Restaurang Gastro, klockan 16.30 tillsammans med tre lokala stjärnentreprenörer: Martin Persson från Chocolatte, Peter Borgman från JS Energi och en av 34orna, Amanda Larsson från Färsking.

– Så många har så länge frågat varför vi inte gör något i Helsingborg eller nordvästra Skåne, över huvud taget är det på tiden för en premiär. Vi har mest väntat på rätt partner och rätt tillfälle. Rätt partner är Helsingborgs Handelsförening och rätt tillfälle är precis nu, säger Rapidus vd och grundare Jan Wifstrand.

Är detta en engångsgrej eller betyder det att Rapidus etablerar sig i Helsingborg också nu?

– Det är absolut inte någon engångsgrej! Vi bevakar nu Helsingborgs näringsliv mer än vi gjort tidigare och mer kommer – snart. Men exakt vad vi gör, hur vi gör det och när vi gör det, det får ni se, säger Jan Wifstrand.

Inbjudan till Rapidus afterwork i Helsingborg den 21 november kommer till våra medlemmar i morgon, onsdag.

Niclas Lindstrand

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: