Rapidus ”Efter Jobbet”-möte 21 maj

Perstorp_Bona_Duni

Jan Secher, VD Perstorp
Kerstin Lindell, VD Bona.
Thomas Gustafsson, VD Duni.

Vad har de gemensamt?
Stora, tunga bolag med huvudkontor i Malmö. Doldisar i stan, men storfräsare internationellt. Lite snack, mycket verkstad.

Möt dem på Rapidus Efter Jobbet hos Sigma!

 Legendariska Perstorp AB är PE-ägt, Bona är ett familjeföretag, Duni är börsnoterat. Alla tre har valt Malmö som bas för sin starkt internationellt präglade business. Vi talar om dominerande jättar på världsmarknaden i respektive branscher, men samtidigt om företag som lever i något utav medieskugga.

Varför tycker de att Malmö är en utmärkt utgångspunkt för stora exportföretag? Vad betyder Perstorps, Bonas eller Dunis närvaro för Malmö? Vad kan göra staden ännu mera attraktiv för det stora, tunga näringslivet?

Och varför får dessa giganter mindre mediautrymme än trevliga förhoppningsbolag som aldrig sålt för en krona?

Välkommen till ett scensamtal med tre Malmöjättar som tillsammans omsätter över 15 miljarder.

Rapidus Jan Wifstrand leder diskussionen med dessa relativt anonyma storheter, om vem de är och om Malmö som företagsstad – styrkor, svagheter och möjligheter.

 TID: Torsdagen den 21 maj kl 16.30
PLATS: Sigma IT Consulting, Dockplatsen 1 i Malmö
Obigatorisk anmälan, skynda!

Vår värd Sigma bjuder på något lätt att äta. Programmet slutar ca kl 18, därefter mingel så länge du har lust.

Klicka här och markera ditt deltagande för att anmäla dig. Observera att antalet platser är begränsat. Vi räknar med fullsatt, som vanligt, så skynda!

Varmt välkommen!

Rapidus "Efter jobbet"-möten arrangeras tillsammans med Sigma IT Consulting, Swedbank och TicTac Interactive. Mötena är öppna för Rapidus abonnenter samt våra samarbetspartners gäster.

Arrangemanget är gratis, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för den som trots bindande anmälan uteblir.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: