Proffstyckaren Per T tror på Clinton – trots allt

Rapidus frukost Per T Ohlsson

Den politiska snålblåsten håller på att övergå till rena orkanvinden, såväl i USA som i Europa. På Rapidus fullsatta frukostmöte på onsdagsmorgonen varnade författaren och Sydsvenskan-profilen Per T Ohlsson för att EU:s fria rörlighet håller på att upplösas och svensk politik dräneras på förhandlingsvilja när den nya generationen tagit över partiledarposterna.

Publiken hos EY fick även höra varför den tidigare USA-korrespondenten sätter sina pengar på Hillary i presidentvalet, varför man inte ska glömma att titta sig i spegeln innan man sätter sig på morgonflyget och vad T:et egentligen står för i Per T Ohlsson.

Klicka här för att komma till ett snabbt referat med bilder från mötet. I minglet syntes bland andra Inwidos vd Håkan Jeppsson, Axis-grundaren Martin Gren och Karin Jarl-Månsson, toppchef på energijätten E.on i Malmö.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: