Nytt år och ny sajt dat

Framför dig har du Rapidus alldeles nya sajt. Kopplat till den är vårt nyhetsbrev, som också det gjorts om från grunden och fått fräschare layout. Innehållet förändras dock inte så mycket.

Vår ambition är fortsatt att bevaka Öresundsregionens näringsliv, med fokus på små- och mellanstora företag inom branscher som IT, telekom, life science och riskkapital. Nyheterna är exklusiva och vi jobbar helt oberoende.

2008 var ett händelserikt år med både framgångar och motgångar för regionens innovationsföretag. Men höstens finanskris och störtdykande konjunktur är väl det som de flesta av oss kommer att minnas när vi tittar tillbaka om några år.

Nu blickar vi framåt och tar nya tag. Välkommen att följa utvecklingen i Skåne och Köpenhamnsområdet tillsammans med oss!

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: