Mohlkert gör comeback i Helsingborg

Helsingborgs förra näringslivschef, Renée Mohlkert, har rekryterats till en nyinrättad tjänst som utvecklingsdirektör i staden.

Mellan åren 2008-2012 var Renée Mohlkert anställd som näringslivs- och marknadschef i Helsingborg, innan dess var hon koncernchef för Corren, mellan 2001-2008. I maj förra året kom beskedet att Mohlkert skulle ta över som vd och koncernchef i Gota Media, efter Bennie Ohlsson som skulle bli styrelseordförande. Den första oktober gick hon in som vice vd och våras skulle hon tagit över som högsta chef. Planen sprack dock och i februari lämnade hon Gota.

Nu är alltså Renée Mohlkert tillbaka på skånsk mark. Den 16 september tillträder hon sin nya tjänst i Helsingborg, där uppdraget blir att arbeta med strategiska samhällsutvecklingsfrågor. /Kristian Svensson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: