Massivegrundare lanserar ny lösning för mobilspel

Nu i april är planen att Massivegrundaren Martin Walfisz och hans kollega Teis Anker Mikkelsen ska gå publikt med sin nya affärsmodell för mobilspel. Under det senaste halvåret har de tagit in 3,7 miljoner kronor för att satsa vidare på sitt nya koncept.

– Under hösten nådde vi nya framsteg som gjorde att vi ville samla in mer pengar och komma ännu längre med afffärsidén, säger Martin Walfisz.

Nyemissionerna har skett i två omgångar, varav den senaste avslutades i januari. De innefattar både nya och gamla investerare, sammanlagt ett tiotal danska och svenska. Just nu jobbar grundarna med ett flertal medarbetare på konsultbasis, men verksamheten expanderar löpande, enligt Martin Walfisz.

– Långsiktigt är planen att vi ska bygga en verksamhet med ett eget team, säger han.

Den nya affärsmodellen ska vara en tredje väg för försäljning av mobilspel, men mer än så vill de inte avslöja innan de går ut offentligt under denna månad.

Mette Carlbom

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: