Malmö hett på nätet

I Malmö är aktiviteten hög bland webbföretag och internetentreprenörer. I staden finns ett driv och stark vilja att genomföra saker. Dessutom är det mycket lättare att skapa olika former av kluster här, jämfört med exempelvis Stockholm. Det menade branschpanelen på Webbdagarna, som arrangeras i Malmö på onsdagen.

Panelens fokusområde var sociala medier och bland frågorna från moderator Magnus Höij på Internetworld fanns bland annat hur företag kan bli bättre att utnyttja nätet för kommunikation.

– Många företag tänker inte på att det redan finns en massa resurser i form av medarbetare som bloggar eller är aktiva på Facebook. Det borde företagen verkligen se till att utnyttja, säger Ulrika Rudqvist från webbyrån Good Old.

Förutom henne bestod panelen av Joakim Jardenberg, internetstrateg med eget företag, Pelle Sten, digital producent på konsultbolaget Inuse, Rickard Hansson, grundare av publiceringsverktygsbolaget Mindroute, samt Martin Deinoff, affärsutvecklare på kommunikationsbyrån Creuna. /Anders Frick

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: