Jesper Carlgren regionchef på Tretton37

Konsultbolaget Tretton37 har anställt Jesper Carlgren som ny regionchef i Skåne. Han har tidigare haft flera ledande befattningar inom Cybercom-koncernen. Rekryteringen är ett steg för att etablera sig på fler orter.

– Vi har börjat titta närmare på Köpenhamn, Oslo och Göteborg och planerar att etablera ett kontor på någon av de orterna 2014. Under 2013 planerar vi att växa vidare framför allt i Stockholm där vi vill dubbla personalen, säger vd Deniz Yildirim till Rapidus.

Under året har Tretton37 fortsatt att växa såväl i Lund som vid det nystartade kontoret i Stockholm, som nu sysselsätter 10 av bolagets 65 anställda.

De preliminära siffrorna för 2012 pekar på en omsättning runt 45 miljoner kronor med ett positivt resultat.

Tretton37 är specialiserat mot .NET-utveckling men har senaste året inom SharePoint och mobil utveckling. Bland kunderna finns Alfa Laval och Sembo. /Joel Persson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: