I mål efter 21 kilometer tack vare Rapidus

I lördags gick Göteborgsvarvet av stapeln för 30:e gången. En av de drygt 41.000 löpare som gick i mål gjorde det tack vare Rapidus förtjänst. Nämligen Lundabolaget CellaVisions vd Yvonne Mårtensson.

Hon fick anmälningsavgiften till Göteborgsvarvet i present då hon var gäst på Rapidus ”Efter jobbet”-träff i november tillsammans med Sunstone Capitals Peter Benson.

Varvet är ett halvmarathon, alltså 21 kilometer långt, och leder löparna runt stora delar av Göteborg. Banan kantas av ett par hundratusen åskådare som hejar fram löparna och njuter av folkfesten och alla liveband som spelar utmed spåret.

För Yvonne Mårtensson var det det premiär i Göteborgsvarvet och hon gick i mål på 2.18.56.

– Jag tyckte det var kul. Jag är uppvuxen i Göteborg och har inte bott där på många år, men det var väldigt trevligt att se stan från den här sidan – det var inte alls samma upplevelse som när man kör bil.

Om några veckor är det dags för nästa idrottsutmaning för Yvonne Mårtensson då hon ska cykla HalvVätterns 15 mil med sikte på att genomföra alla fyra loppen i Klassikerhalvan, som innebär halva distanserna av en Svensk Klassiker. /W-KS

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: