Hur ska det politiska kaoset lösas, Per T Ohlsson?

Och vad är ditt nästa stora projekt?

Per T Ohlsson

Han har skrivit nästan 1400 söndagskrönikor om alla politiska ämnen du kan komma på. Ja, det är Rapidus egen kalkyl, han själv har inte hunnit räkna.

Denna journalistiska erfarenhet inom politisk bevakning saknar motstycke i Sverige. Med ytterst få avbrott har Sydsvenskans skarpaste profil vecka efter vecka knackat ner sina pedagogiska och vassa analyser av maktspel, partitaktik och historia. Många av er som läser detta ser honom som en trogen vän till söndagsfrukosten.

I dag är han senior kolumnist och författare, med en rad böcker bakom sig. I många år var han tidningens politiske chefredaktör.

Men vad står han för egentligen? Vad är det som driver honom? Vilka reaktioner får han från dem han skriver om? Och hur orkar han med denna kontinuitet vid sidan av tunga bokprojekt och en ständig efterfrågan på föreläsningar?

Onsdagen den 9 mars på morgonen möter du Per T Ohlsson i en personlig intervju med Jan Wifstrand.

Värd för detta möte är EY.

Droppa in från 07.30, var på plats senast kl 07.50 för kaffe och macka hos EY, Torggatan 4 i Malmö (ingång vid kanalen).

Mötet är slut kl 9.

Vi hoppas få se Dig på plats och ber Dig att anmäla Dig snarast genom att klicka här.

Mötet väcker självklart stort intresse. Platserna tar troligen slut under dagen, så anmäl Dig snabbt!

Notera att inbjudan till dessa arrangemang enbart går till Rapidus medlemmar personligen samt våra olika frukostvärdars gäster. Arrangemanget är gratis, men vi debiterar en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir utan att meddela återbud. Den medlem som tidigare flera gånger uteblivit utan återbud kan även nedprioriteras på listan.

Varmt välkommen!

Rapidus samarbetar med fem olika värdar för frukostmötena: EY, Sparbanken Skåne, Moll Wendén Advokatbyrå, Assa Abloy Entrance Systems samt E.ON Sverige.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: