Humorfestivalen creddades på Innovationsbaren

Lunds humorfestival med Johan Wester och Anna Modéer Wiking i spetsen tog i kväll emot utmärkelsen "Rapidus creddar" på höstens första Innovationsbar, som arrangerades på Ideon Agora. Johan Wester berättade på scenen för Rapidus Lisa Kirsebom och det hundratal personer som deltog att Lund har en enorm potential för att lyckas och bli framgångsrikt - tricket är bara att ibland titta upp från sitt dragskåp eller vad man nu håller på med, passa på att nätverka och träffa människor utanför ens närmaste krets. Det är då magi kan ske.

Innovationsforskaren Andreas Larsson från Lunds tekniska högskola intervjuades och talade om vikten av mer öppenhet och att våga prova sig fram. Ekonomihögskolans Sigvald Harryson, entreprenörskapsforskare, vindkraftsbolagsgrundare och Robinsondeltagare var också ett av kvällens intervjuobjekt. Han berättade bland annat om att han under TV-inspelningen på Palawan bar kläder med logotype för sitt företag Innoventum, vilket orsakat visst rabalder.

Innovationsbaren arrangeras av Rapidus, Awapatent, Industrifonden och Sparbanken Öresund. Kvällens värd var Innovationsbron. Här hittar du mingelbilderna:


Foto: Anders Frick

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: