Hög musik och få kostymer på Rosengård

Entreprenörsdagarna på Rosengård i Malmö var under fredagen en riktig fullträff på flera sätt. Dels gjorde det soliga och varma vädret mycket för att aktiviteterna utomhus och i cirkustält på gräsmattan utanför Drömmarnas Hus skulle kännas trevliga. Dels hade arrangörerna lyckats i sin ambition om en mer avslappnad klädkod – få kostymer och slipsar, desto fler t-shirts och sneakers syntes bland besökarna.

Dessutom hade flera tungviktare ur Skånes näringsliv tagit sig dit. Bland andra var Malmös näringslivsdirektör Björn Bergman på plats, liksom Viveka Rüter från Almi.

Och i programmet för både fredagen och lördagen finns idel kändisar – TV-aktuelle Ljubo Mrnjavac från Rosengård Invest, Morten Lund från Skype, friidrottaren Carolina Klüft och BG Svensson från Lunds Universitets holdingbolag. Bland andra.

Att kändisarna kommer, och med dem deras ”fans”, är viktigt för att nya arrangemang ska ge verklig effekt. Sedan får vi se hur mycket företagande de här två dagarna verkligen ger. Initiativet är gott - att ändra lite på de invanda koncepten brukar oftast ge spännande resultat. Kanske blir cirkustält i Rosengård den nya trenden för näringslivsevenemang i Malmö. Det är en intressant tanke... /W-KS

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: