Framtidens teknik i fokus för tioåringHögteknologisk hälsomat, nanoteknik inom life science och smart logistik. Det är något av det som diskuteras när samarbetsorganisationen Øresund Science Region idag firar tioårsjubileum i Ørestad.

Mycket av diskussionen handlar om innovation och hur man blir mer innovativ. Men att försöka bli så innovativ som möjligt för att på så vis bli framgångsrik är bara skitsnack. Istället ska man fokusera på att skapa värde. Det sa Marianne Toftegaard Poulsen på SRI-International i sitt tal.

-- Fira dina misstag, för genom misstagen så blir du smartare. Prata om misstagen och lär av dem genom att dela med dig av kunskapen med andra, säger hon.

Under dagen lanserades även det nya varumärket Øresund Org. Øresund Campus, Øresund Greenhouse, Øresund IT och fem andra enheter samlas nu under samma namn med samma logotype. /Anders Frick

 Öresundsregionen firar tioårsjubileum med ballongdans och ny logotype

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: