Danskes nya chef stoppar lyxlunchen

Speciella direktörsluncher är snart ett minne blott på Danske Bank. Nya chefen Thomas F. Borgen anser att alla i företaget gott kan äta i samma restauranger.

Danske Banks chefer har i decennier haft privilegiet att i en speciell matsal på huvudkontoret serveras lyxiga smörrebröd till lunch. Det skriver tidningen Børsen som fått uppgifter om att nya vd:n Thomas F. Borgen från Norge bestämt att chefsmatsalen ska stängas inom en vecka.

Hädanefter får cheferna nöja sig med samma utbud som alla andra anställda. På Danske Banks huvudkontor i Köpenhamn finns idag tre personalrestauranger att välja på, skriver Børsen. /Jennie Larsson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: