Dan Olofsson startar kommunikationsbyrå

Finansmannen Dan Olofsson ger sin in i kommunikationsbranschen. Tillsammans med konkursade Adamson Appelfeldt Advertisings tidigare byråchef Peter Nilsson startar han en ny byrå i Malmö, än så länge under hemligt namn.

Den nya byrån kommer initialt sysselsätta sju anställda och frilansar, varav några från Adamson Appelfeldt, uppger Peter Nilsson.

- Vi kommer vara en liten byrå till att börja med, men med Dan ombord får vi andra möjligheter och planer än vi hade på Adamason Appelfeldt, säger han till Rapidus.

Den nya byrån ska arbeta brett, inom såväl print- som digitalkommunikation. Ägare blir Dan Olofsson och Peter Nilsson. Bland kunderna finns Meca och Svenska Fotbollsförbundet samt Dan Olofssons bolag Mikz Sverige och Danir Marketing.

Totalt tretton anställda berördes av konkursen i Adamson Appelfeldt Advertising, som Rapidus rapporterade om i slutet av augusti. /Erik Olausson

  

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: