Bildreferat: ”Vi vill verkligen inte gå miste om den här regionen”

Det var fullsatt på Rapidus frukostmöte på Scandic Triangeln i Malmö, med över 200 personer när Sophie Stenbeck var på besök. Hon är Jan Stenbecks dotter och kändisfamiljens doldis som ägnat sitt liv åt att verka för social hållbarhet.

Samtalet handlade i mångt och mycket om hennes olika sociala engagemang, genom stiftelsen Sophie Stenbeck Family Foundation och organisationen Child 10 som håller toppmöte i Malmö under veckan.

Störst påverkan i regionen lär dock Max Ventures få. Sophie Stenbeck driver investeringsbolaget tillsammans med Ryan Darnell som bjöds upp på scen. Tillsammans berättade de om några av sina svenska investeringar och framtida planer för Öresundsregionen.

Klicka här för att läsa ett snabbt referat med bilder från mötet. I vimlet syntes bland andra Hugo Stenbeck, Mats Lindoff, Karin Tingstedt från Malmö stad och Anna Fjellner från Skånetrafiken.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: