Ta del direkt av Rapidus nyheter!

Registration Options
Create Profile
password strength indicator
Övrig information
Kontaktuppgifter


  
Security Verification
Complete Registration

Många viktiga beslutsfattare i regionen läser redan Rapidus – välkända personer inom näringsliv, politik och organisationer får sina förstahandsnyheter om regionens snabbväxande innovationsföretag först från våra nyhetsbrev och analyser.

Genom att registrera dig som abonnent får du ta del av vårt flöde, tillgång till våra nätverksträffar och omedelbar åtkomst till artikelarkivet med tusentals artiklar om näringslivet.

Vi publicerar minst fyra nyhetsbrev i veckan med helt exklusiva nyheter och analyser om tillväxtföretagen i Skåne och Köpenhamnsområdet. Se exempel på nyhetsbrev här. Dessutom arrangerar vi populära nätverksträffar med intervjuer med de starkaste näringslivspersonligheterna. Här hittar du listan över våra scengäster sedan starten år 2000.

Abonnera du också – registrera dig nu och ta del av Rapidus omgående!

Priset är 5.400 SEK/år (exkl. moms), ett halvt år kostar 3.100 SEK.

Vi ber dig fylla i formuläret så komplett som möjligt. Det gör vår hantering enklare och distributionen säker. Ett lösenord skickas till den e-postadress som anges.

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!

Samarbetspartners: