34orna är tillbaka – kom och träffa dem!

För tredje året i rad presenterar Rapidus och PwC stolt:

Vilka är de framtida stjärnorna i Skånes företagsvärld?

Kom till PwC i Malmö den 8 november så får du svaren!

34 unga, smarta förmågor som är max 34 år gamla listas och presenteras live efter att Rapidus redaktion på nytt dammsugit näringslivet på de mest spännande framtidsnamnen. Vi plockar dem bland unga vuxna (SCB:s term), alltså innan de fyller 35. Därför kallar vi dem för 34:or.

29 av dem avslöjar vi i förväg, i nyhetsbrevet, steg för steg. Men årets fem allra hetaste förblir en hemlighet tills de står på scen hos PwC måndagen den 8 november. Kom och hylla morgondagens starka profiler, detta får du bara inte missa!

Listade vi rätt personer? Vem missade vi? Vilka är de fem hetaste?

Vi träffas kl. 17.00 hos PwC i Malmö, på Anna Lindhs plats 4 – bottenplanet – och håller på till 19.30. Där minglar vi med talangerna som vi tror ska bära Skånes näringsliv framåt i många år – vassa entreprenörer och kreatörer som har massor att leverera. Ja, du får något att äta och dricka också.

Vi hoppas få se Dig på plats. Anmäl din närvaro snarast genom att klicka på denna länk!

Märk väl, vi begränsar antalet platser i år, vi tänker inte skapa tät trängsel.

Anmäl dig kvickt, vi tror att det blir fullbokat redan första dagen. Notera att inbjudan enbart går till Rapidus medlemmar personligen samt en krets av våra samarbetspartners gäster. Arrangemanget är gratis för våra medlemmar, men vi tvingas debitera en avgift på 500 kronor för dem som trots bindande anmälan uteblir (viktigt med klara besked!).

Välkommen!

 

Rapidus samarbetar med PwC om 34-listan, samt med Sparbanken Skåne, Advokatfirman Lindahl och Hypergene om frukostmöten.

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: